Luettelo

Loma kanssamme

Soita

Hotelli ”Central Vidpochinok”

 

Hotelli ”Central Vidpochinok” sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, joten se on ihanteellinen valinta matkailijoille, jotka haluavat olla lähellä tärkeimpiä nähtävyyksiä ja kauppoja. Mukavat huoneet, joissa on päivittäiset mukavuudet, kuten taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi, takaavat tervetulleeksi. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan paikallisia ja kansainvälisiä ruokia, sekä konferenssihuoneita liiketapaamisia varten.

Hotelli ”Morska Progulyanka”

 

Hotelli ”Morska Progulyanka” sijaitsee Itämeren rannalla ja tarjoaa upeat näkymät veteen. Koko huoneessa on suuret ikkunat, joista voit nauttia panoraamanäkymistä. Vieraat arvostavat päivittäisiä mukavuuksia, kuten parvekkeita, ilmastointia ja kaapelitelevisiota. Hotellissa on kalaravintola sekä mahdollisuus nauttia kävelystä meren rannalla.

Hotelli ”Kulturniy Vidpochinok”

 

Hotelli ”Cultural Restoration” sijaitsee lähellä lukuisia museoita ja taidegallerioita Helsingissä. Vine esittelee hiljaisia ​​huoneita, joissa on tavalliset huonekalut ja mystisiä rakastettuja. Vierailla on mahdollisuus tutustua turvallisesti paikan kulttuuriperustoihin. Hotelli järjestää myös taidenäyttelyitä ja konsertteja arvostetuille vierailleen.

Hotelli ”Green Paradise”

 

Hotelli ”Green Paradise” sijaitsee Helsingin rauhallisella alueella, puistoissa ja luonnonalueilla. Se on ihanteellinen niille, jotka arvostavat luontoa ja hiljaisuutta. Hotellissa on modernit huoneet, joista on näkymät luontoon, sekä kuntokeskus ja sauna rentoutumista varten. Vuokraamalla polkupyöriä asiakkaat voivat tutustua lukuisiin metsiin ja järviin.